2013. május 28., kedd

tomatillo "Toma Verde" magok - AKCIÓ! Most FIX ÁR! - Jelenlegi ára: 225 Ft

Név: tomatillo „ Toma Verde”; mexikói földicseresznye
Latin név: Physalis ixocarpa
A licit 10 db friss magra vonatkozik.
A képen kifejlett, termő növény látható.
Leírás:
A tomatillo egynyáriként termeszthető növény, melyet a paradicsomhoz és a paprikához hasonlóan februári palántavetést követően április végén, május elején a kertbe kiültetve eredményesen termeszthetünk. Sárgászöldre érett, közepes paradicsom méretű bogyóit látványos, előbb zöld, majd aranysárga, papír vékonyságú lampionokban neveli. A termések akkor érettek, amikor a lampionok kiszáradnak, és a gyümölcsök a földre pottyannak. Enyhén édes, a paradicsomra, illetve az egresre és a perui földicseresznyére emlékeztető bogyóit mexikói salsák, szószok alapanyagaként használják, vagy cukor és vanília hozzáadásával ízletes lekvárt készítenek belőle.
Rendkívül bőtermő, folytonérő fajta, egy bokor több száz gyümölcsöt is érlel. Mióta termesztem, a család egyik kedvence.
Feltételek:
A szállítás a vevő költségén postai úton, előzetes egyeztetés esetén személyesen Budapesten a Nyugati pályaudvarnál oldható meg.
Kérlek, a licit lezárulta után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a fizetés és a szállítás módjáról.
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS! ÉRDEMES!
KÉRÉSRE TERMÉKEIMBŐL MEGÁLLAPODÁS SZERINT SZEMÉLYRE SZABOTT FIX ÁRAS CSOMAGOT ÁLLÍTOK ÖSSZE!
Kellemes vaterázást!


Jelenlegi ára: 225 Ft

Az aukció vége: 2013-06-16 08:52
. tomatillo "Toma Verde" magok - AKCIÓ! Most FIX ÁR! - Jelenlegi ára: 225 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése